Puheenjohtaja

                       Hei kaikki mahtavat ammattiosastomme SuPerilaiset!

 

Olen Sisko Metso, teidän ammattiosastonne 403.n uusi puheenjohtaja, haluan omasta sekä tammikuussa aloittaneen hallituksen puolesta toivottaa hyvää tätä vuotta 2023.

 

Vuodenvaihde saattoi tuoda jännitystä teille, jotka siirryitte hyvinvointialueen palvelukseen, työantaja ja sähköpostimme vaihtuivat muutoksen myötä.

Muistuttelen vielä, että jokaisen tulee itse tarkistaa oma palkkanauha, jotta palkka on maksettu oikein. Jos palkkaa ei ole tullut tai jäsenmaksua ei ole peritty palkasta, kysykää esihenkilöltä ja olkaa yhteydessä omaan palkanlaskijaan. Jos näillä toimilla asiaa ei ratkea, ottakaa yhteyttä luottamusmieheen, hyvinvointialueen puolella pääluottamusmies Marjut Hakalaan. Lahden kaupungin puolella yhteydessä voi olla uuteen pääluottamusmiehen, Heidi Erkkilä-Kaarlaan.

Yhteystiedot löydät täältä.(Kopioi seuraava selaimen osoitekenttään.) https://ao403.superliitto.fi/yhteystiedot/luottamusmiehet/

 

Kevään jäsenillat ovat taas käsillä. Kunta/Hyvinvointialueen jäsenilta on ke 15.3 klo 17-20 ilmoittautumiset 8.3 mennessä katja.kinnunen(at)superliitto.fi. Yksityisen sektorin jäsenilta to 16.3 klo 17-20.

Ilmoittautumiset 9.3 mennessä ulla.tanttu(at)superliitto.fi. Paikkana molemmissa Lahden Seurahuone. Ilmoitathan myös erityisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Olemme tehneet alueellista yhteistyötä niin edunvalvonnassa kuin jäsenetujen hankinnassa. Olemme saaneet liudan uusia jäsenetuja, jotka löytyvät ammattiosastomme jäsenedut- sivulta.

Tästä pääset suoraan ammattiosastomme jäsenetujen sivuille. https://ao403.superliitto.fi/jasenedut/

 

Teen työtä Kotiin vietävissä palveluissa, Kotiutusyksikössä lähihoitajana kahdessa vuorossa. Minut saa parhaiten kiinni whatsapp:sta tai sähköpostilla super403(at)superliitto.fi. Olethan yhteydessä, jos jokin työhön, jäsenyyteen tai ammattiosaston toimintaan liittyvä askarruttaa.

 

 Toivon, että otatte seurantaan myös ammattiosastomme Facebook sivut https://www.facebook.com/super403/about ja Instagramin sivut super_lahden_ao_403.

 

Ammattiosaston kevätkokous on ke 29.3 klo 17.00 Ravintola Voitossa Salpausselänkatu 8.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 

https://ao403.superliitto.fi/toiminta/6006_aktiviteetti/ahden-ao-403-ry-saantomaarainen-kevatkokous-ke-29.3-klo-17-ravintola-voitto-salpausselankatu-8-lahti-ilmoittautumiset-su-19.3/

 

Toivon, että pystytte nauttimaan töiden lomassa myös alkavasta keväästä ja auringon valon lisääntymisestä.

 

 

Superterveisin Sisko Metso