Puheenjohtaja /pääluottamusmies tiedottaa

Hei SuPerilaiset

ja hyvää kesäkuun alkua!

Työehtosopimusneuvottelut kuntapuolella ovat tällä hetkellä jumissa, kuten olette SuPerin jäsentiedotteista saaneet lukea. Kesän aikana tuskin mitään vielä tapahtuu, seurataan siis liiton tiedotteita ja infoja, jäsenkirjeitä ja www.superliitto.fi sivua.

Ylityö ja vuoronvaihtokielto on edelleen voimassa, kuitenkin niin, että ajalla 1.6.-31.8 työntekijä voi vaihtaa vuoroja/tehdä ylityötä, mutta vain omasta tahdosta, ei työnantajan määräyksestä, koitetaan siis pitää tämä mielessä.

Yksityissektorilla käydään työehtosopimusneuvotteluja kyllä kaiken aikaa, mutta mitään merkittäviä edistyksiä ei ole tullut. Entiseen tapaan yks.puoli odottaa ensin kuntapuolen ratkaisuja, sen jälkeen edistystä tapahtuu myös yks.sektorilla.

Syksyllä päättyy kuntapuolen luottamusmieskausi, samoin yks.sektori valmistautuu uuteen luottamusmieskauteen, koskee siis nyt kaikkia Superilaisia. Kuntapuolella valitaan uudet luottamusmiehet tulevalle Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle, joten vaaleissa on mukana myös Heinola.

Uuteen Hyvinvointialueeseen tulevat Hyky ja Heinola,  ja Pukkila sekä Myrskylä siirtyvät Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle…kiinnostuitko lm-asioista…?? kysy lisää marjut.hakala@superliitto.fi

Seuratkaa SuPerin infokanavia ja Super Lahden ammattiosasto 403 ry somea, on avoin kaikille.

Jaksamista kaikille yhteisesti ja erikseen!

HYVÄÄ KESÄÄ!

terkuin

Marjut Hakala/ ao 403 puheenjohtaja

SuPerin edustajiston jäsen, pääluottamusmies

marjut.hakala@superliitto.fi

marjut.hakala@phhyky.fi